Arvoisa seuramme jäsen!

Olemme seurassamme siirtymässä uuteen aikakauteen ja otamme käyttöömme Suomisportin, jonka avulla sporttiarkeen liittyvien asioiden hoitaminen helpottuu huomattavasti! Jatkossa esim. maksaminen ja ilmoittautuminen onnistuvat helposti palvelun ja erityisesti sen mobiilisovelluksen kautta. Suomisportin avulla varmistamme, että jäsenhallintamme on yhdistyslain mukaista ja tietoturva on kunnossa. Suomisportia kehittää Suomen Olympiakomitea ry yhteistyössä Vincit Oyj:n kanssa.

Sujuvasti liikkeelle

Jotta pääsemme sujuvasti liikkeelle uuden palvelun käyttöönotossa, pyydämme jokaista teitä huolehtimaan seuraavat asiat kuntoon 31.8.2023 mennessä:

  • Lataa Suomisportin mobiilisovellus ja luo oma Sporttitili (jos sinulla ei sitä jo ennestään ole): Tarvitset sovellusta varten puhelinnumeron, joka voi vastaanottaa tekstiviestejä, sillä kirjautuminen tapahtuu aina tekstiviestillä saapuvan kertakäyttöisen numerokoodin avulla. Sovellus ohjaa Sporttitilin luomisessa askel askeleelta.
  • Jos sinulla ei ole mahdollisuutta ladata mobiilisovellusta, voit luoda Sporttitilin netissä menemällä osoitteeseen https://www.suomisport.fi > Kirjaudu > lisää sähköposti tai puhelinnumero > lähetä minulle kertakirjautumiskoodi. Tämän jälkeen palvelu ohjaa oman Sporttitilin luontiin.

Mikä on Sporttitili? Jokainen seuran jäsen, ja alaikäisen huoltaja, tarvitsee oman Sporttitilin. Kaikki tieto henkilön omasta toiminnasta kertyy hänen omalle tililleen. Suomisportin käyttö alkaa aina omalta Sporttitililtä, johon kirjaudutaan omalla puhelinnumerolla tai sähköpostiosoitteella. Salasanaa ei ole, vaan palvelu lähettää kertakirjautumiskoodin jokaisen kirjautumisen yhteydessä. Henkilö kirjautuu aina omalle tililleen, josta lähtee käyttämään palveluita omasta tai jonkun toisen puolesta (esim. huollettava tai oma lapsi). Sporttitililtä henkilö hoitaa maksut ja ilmoittautumiset sekä näkee kaikki omat tapahtumat ja treenikalenterin. Myös seuran lähettämät viestit näkyvät Sporttitilillä.

Toimenpiteet – liity jäseneksi

Siirtymävaiheessa on hyvä ottaa huomioon, että seuran jäsenten on liityttävä itse seuran jäseneksi Suomisportissa. Olemme luoneet seuran sääntöjen mukaiset jäsenluokat palveluun, ja jäsenet itse hakevat oikean luokan jäsenyyttä klikkaamalla jäsenluokan linkkiä. Linkit löytyvät myös nettisivuiltamme. Edellytämme, että jäsenet hakevat jäsenyyttä vuoden 2023 loppuun mennessä!

Seura hyväksyy liittymispyynnöt seuran sääntöjen mukaan.

TÄSSÄ JÄSENLUOKKA LINKIT:

Aikuinen

https://seurat.suomisport.fi/invite/0830a4f4-1dd6-460c-a9f0-4579c97fc884

Nuori (alle 18v.)

https://seurat.suomisport.fi/invite/8372aac5-a666-4bc8-80ce-87a0cf4de122

Eläkeläinen

https://seurat.suomisport.fi/invite/cb27cee0-3ccd-474d-a7e0-c07c40542e9b

Ensi vuoden alusta jäsenmaksu osoitetaan jäsenille suoraan palvelussa. Omat avoimet maksut näkyvät Sporttitilillä, jonka kautta ne pääsee maksamaan suoraan. Laskuja ei enää lähetetä.

Jäsenmaksulla tuet seuran toimintaa!

Ryhmän treenit ja viestit jatkossa

Syksyn aikana muodostamme seurapalveluun harraste- ja kilparyhmät/joukkueet. Saat sähköpostitse kutsun omaan ryhmääsi. Hyväksy kutsu, kun sen saat. Ryhmien ilmoittautumislinkit tulevat myös nettisivuillemme.

Jatkossa ryhmän jäsenenä pystyt kätevästi ilmoittautumaan ryhmän omiin tapahtumiin ja treeneihin, näet omat treenit kalenterissa, saat viestejä valmentajalta sekä pystyt maksamaan helposti kausimaksut. Nämä ominaisuudet toimivat Suomisportin mobiilisovelluksen kautta tai kirjautumalla www.suomisport.fi.

Sporttiterveisin,

 Nurmeksen Seppojen johtokunta

Jäsenasiat

Jäsenmaksukäytännöstä päätettiin johtokunnan kokouksessa 18.12.2012 seuraavaa:


Jäsenmaksut laitetaan kaikille säännöllisesti seuran järjestämään toimintaan osallistuville henkilöille lajiin katsomatta.


Poikkeuksena on:
- ns. koulut kuten hiihto-, pesis-, yleisurheilu- ja luistelukoulut
- valtion tukea saavat kerhot, joilta jäsenyyttä ei tuen saannin vuoksi saa velvoittaa
- pienimmät satubalettilaiset sekä syys- että kevätlukukauden osalta. Jos sama lapsi jatkaa toista kautta satubalettia seuraavana syksynä, jäsenmaksu peritään.
- ensimmäistä vuotta syksyllä aloittavat, ei-kilpailutoimintaan osallistuvat harrastajat, jotka ovat vasta tutustumassa lajiin
- myöhään syksyllä aloittavilta peritään vasta seuraavan vuoden jäsenmaksu
- tiistaisuunnistajilta, pesiksen satunnaispelaajilta, yksittäisillä tanssitunneilla käyviltä ja heihin
verrattavissa olevilta liikkujilta ei velvoiteta jäsenyyttä
- Kilpailutoimintaan osallistuvien tulee sääntöjen mukaan olla seuran jäseniä aloitusajankohdasta riippumatta.

Jäsenmaksut vuonna 2023


Aikuinen, 30 €

Nuori (alle 18v.), 20 €
Eläkeläinen 20 €

Sääntöjen mukainen lupa kilpailla ja edustaa Nurmeksen Sepoissa.
Mahdollisuus harrastaa ohjattua urheilua viiden lajin parissa.
Jos haluat liittyä jäseneksi, ole hyvä ja ota yhteyttä toimistolle.
Jo vuodesta 1915

— T U L E  M U K A A N  J O  T Ä N Ä Ä N —