J Ä Ä K I E K K O


Yhteystiedot

jaakiekko@nurmeksensepot.fi

Puheenjohtaja
Liina Säppi
045 262 5151
liina.sappi@nurmeksensepot.fi

Sihteeri
Anu Huusko

Valmennusvastaava
Arttu Korkalainen
050 3679 988

Kiekkokouluvastaava
Oona Timonen

Tyttökiekkovastaava
Mari Ratinen
050 4016113

Kahviovastaava
Anu Huusko

Varustevastaava
Jukka Hynynen

Tuomarivastaava

Jääkiekossa on toimintaa useassa eri ikäryhmässä. Tällä hetkellä seurassamme toimii naisten ja miesten edustusjoukkueet, U9-joukkue, U11-joukkue, U12-joukkue, luistelu- ja kiekkokoulu sekä harrastevuoro. Joukkueet pelaavat jääkiekkoliiton alaisia sarjoja omissa ikäryhmissään.

Kynnys jääkiekon harrastamiseen seurassamme on matala. Tavoitteena on tarjota toimintaa siten, että jääkiekon harrastaminen on tasapuolisesti kaikille mahdollista. Pienimmät luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneet ovat tervetulleita luistelu- ja kiekkokouluun. Juniorijoukkueista tietoa löytyy pudostusvalikosta.
Jaoston tavoitteena on tarjota tasapuoliset edellytykset kehittyä jääkiekossa omien taitojen tavoittelemalle tasolle!

Jääkiekossa on nollatoleranssi kaikenlaiseen kiusaamiseen ja häirintään!
Jos kiusaamista tai häirintää kokee tai näkee, on tärkeää ottaa yhteyttä oman joukkueen toiminhenkilöihin. Tutustu Kunnioita Peliä -ohjelmaan täällä.

Jääkiekko tarjoaa ottelutapahtumien merkeissä kiekkoviihdettä jääkiekonystäville. Kauden ottelukalenteri julkaistaan syksyn aikana. Kalenteri lisätään tämän sivuston alalaitaan (puhelimella tai tabletilla kalenteri avautuu parhaiten laitteen ollessa vaakatasossa).